0

Εταιρεία

To Pc-Master.gr ιδρύθηκε στις 12/06/2012 στην Νότια Χίο στο χωριό Καλαμωτή και πλέον είναι κοντά σας μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Κύριο αντικείμενό μας είναι η διάθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών στην ελληνική αγορά. Το Pc-Master.gr παρέχει σήμερα σε χιλιάδες χρήστες την δυνατότητα να προμηθεύονται προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας με ανταγωνιστικές τιμές, άνεση και απόλυτη ασφάλεια.

Από την έναρξη λειτουργίας της εταιρίας μέχρι και σήμερα, έχει υπάρχει άμεση συνεργασία με τους μεγαλύτερους διανομείς αλλά και κατασκευαστές ειδών πληροφορικής. Όσο η τεχνολογία προχωρά αλματωδώς οι ανάγκες των χρηστών πληροφορικής αλλά και των επιχειρήσεων αυξάνονται και τροποποιούνται σημαντικά και εμείς είμαστε εδώ για εσάς γιατί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος.

Το έμψυχο δυναμικό του Pc-Master.gr είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις της τεχνολογίας με σκοπό να μεταφέρει όλη την γνώση στους ανθρώπους που την τιμούν καθημερινά με την εμπιστοσύνη τους. Στόχος μας είναι να δίνουμε λύσεις σε προβλήματα και να παρέχουμε τις καλύτερες προτάσεις για τις ανάγκες σας και να γίνουμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.


Ευχαριστούμε για την στήριξή σας.