0

Τρόποι Πληρωμής

Για να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας, μπορείτε να πληρώσετε με 


Αντικαταβολή

Τα προϊόντα έρχονται στον τόπο σας με Courier και εσείς τα παραλαμβάνετε με την προϋπόθεση να πληρώσετε το αντίτιμο της αξίας του προϊόντος. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 2,5 ευρώ. (Εάν το κόστος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 500 ευρώ θα πρέπει να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα της Courier και να εξοφλήσετε εκεί το ποσό με χρήση κάρτας.)


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον Τραπεζικό μας λογαριασμό.

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR10 0172 7020 0057 0205 8144 331

Όνομα Δικ: Βιτέλλας Ισιδ. Γεώργιος


Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης με Fax στο 22710-71998 ή με e-mail στο sales[at]pc-master[dot]gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 22710-71998.

 

Μετρητά

Mε απευθείας πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα στην Καλαμωτή – Χίου. 


Credit card  Visa, Mastercard

 Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών. Το σύστημα δέχεται μέχρι 6 έντοκες δόσεις για αγορές άνω των 300 ευρώ*. 


Οι Χρήστες θα πρέπει απαραίτητα να είναι οι νόμιμοι κάτοχοι της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, με την οποία έλαβαν μέρος στην Υπηρεσία. Σε καμία περίπτωση η εταιρία δε ευθύνεται έναντι του νόμιμου κατόχου της κάρτας , εάν ο Χρήστης δεν είναι νόμιμος κάτοχος αυτής ή δεν έχει την νόμιμη έγκριση χρήσης αυτής του νόμιμου κατόχου της.

Κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας στο κατάστημά μας μπορεί να σας ζητηθεί να μας αποστείλετε ένα αντίγραφο της ταυτότητας του κατόχου της κάρτας (και τις 2 όψεις) και ένα αντίγραφο του μπροστινού τμήματος της πιστωτικής κάρτας (με εμφανή τα 6 πρώτα ψηφία) στο sales@pc-master.gr ή στο fax 22710-71998, προκειμένου να ταυτοποιήσουμε ότι ο χρήστης είναι όντως ο ιδιοκτήτης της κάρτας.